Zašto WEB SHOP ?

Priznaćete - Web Shop je must have svake sezone! Vijek u kome živimo nosi sa sobom mnogo obaveza, mnogo izgubljenog vremena u putu, nedostatak vremena za sebe i sebi najbliže. Ako postoji online prodavnica - zašto trošiti vrijeme i gorivo na "pravu" prodavnicu ? :) 
Šalimo se , svaka vrsta prodavnice ima svoje loše i dobre strane, a šta su dobre strane web shopa?
Pa jednostavno - u udobnobnosti Vašeg doma odlučite koje artikle želite da poručite  - dva klika i za manje od 48h artikli će stići na Vašu kućnu adresu! Brzo, povoljno i sigurno :) 
Ako se bojite za sigurnost Vašeg novca, da li će poći na pravu adresu, da li će se "zagubiti" ili "će Vam neko skinuti više novca nego što ste htjeli - ne brinite - naš sajt ima SSL sertifikat!
SSL je akronim za Secure Sockets Layer i predstavlja sigurnosni protokol komunikacije na internetu, a korisnici ga najčešće srijeću u oblasti elektronske trgovine i elektronskog bankarsta. Nekada nije bio podržan od strane svih internet browsera, ali danas jeste. Protokol funkcioniše po klijent-server modelu. Klijent je strana koja inicira sigurnu komunikaciju, dok server odgovara na zahtijev klijenta. Svrha je da omogući šifrovanu komunikaciju direktno između korisnika i verifikovane lokacije, što prenos osjetljivih informacija čini bezbjednim, bez prisluškivanja, ometanja ili falsifikovanja. 
Pored svega ovoga, mi smo u stalnoj komunikaciji sa bankom, i greške prilikom online kupovine su nemoguće.