Hobi/Sport/Zabava

Prikazano 1-20 od 102 rezultata

U kategoriji Sport, hobi i rekreacija, pronaći ćeš sve što ti je potrebno za aktivno provođenje slobodnog vremena i održavanje zdravog načina života.

Uz raznovrsnu ponudu rombila, kajaka i bicikala, ova kategorija pruža mogućnost za istraživanje i uživanje u različitim aktivnostima na otvorenom.

Rombili su odličan izbor za brzo i praktično kretanje u urbanim sredinama, dok kajaci omogućavaju avanturistička istraživanja na vodi. Bicikli su idealni za rekreativnu vožnju ili kao sredstvo za održavanje kondicije i istraživanje prirodnih ljepota.

u Tehno Plus prodavnicama možeš pronaći i hobi Mašine za šivenje koje su savršene za one koji uživaju u kreativnim aktivnostima kod kuće.

Sa širokim spektrom funkcija i mogućnosti, ove mašine omogućavaju izradu vlastitih tekstilnih kreacija i unapređenje veština šivenja.

Bilo da se opredjeljuješ za aktivnosti na otvorenom ili preferiraš stvaranje unutar kuće, kategorija Sport, hobi i rekreacija pruža ti sve što ti je potrebno za uživanje u slobodnom vremenu i održavanje aktivan i ispunjen životni stil.