Uživajte u dugom toplom ljetu

Vrijedno Vaše pažnje. Istražite klima uređaje Lobod Optima sa 5 godina garancije!
Ljeto je sezona dugih, toplih dana, sunčanih plaža i nezaboravnih trenutaka na otvorenom. Ali, kada se temperature popnu do nepodnošljivih visina, priželjkujete povratak u rashlađeni dom. Kako biste ovo ljeto proveli u udobnosti i svježini,
predstavljamo Vam Lobod Optima klima uređaje koji će Vaš dom pretvoriti u pravu oazu svježine.
 
Nevjerovatna snaga hlađenja
Klima uređaji Lobod Optima sa lakoćom postižu željenu temperaturu zahvaljujući svojoj snazi od 12000BTU/18000BTU. Bez obzira na veličinu prostora, ovaj klima uređaj efikasno će rashladiti svaki kutak, pružajući trenutno olakšanje.
Spoljašnja jedinica klima uređaja može bez problema raditi u režimu hlađenja pri vrlo visokim spoljašnjim temperaturama, zahvaljujući unaprijeđenim perforamansama za visoke temperature (temperaturni radni opseg čak i pri spoljašnjoj temperaturi do +53°C)
 
Energetska učinkovitost na najvišem nivou
Za one koji brinu o svom budžetu i okolini, Lobod Optima klime su pravi izbor. Sa energetskom oznakom A++, ovi uređaji koriste minimalnu količinu energije dok pružaju maksimalan učinak hlađenja.
Ekološki prihvatljiv gas R32, koji smanjuje emisiju štetnih gasova u atmosferu, što ga čini jednim od najboljih izbora na tržištu. Inverter kompresor osigurava ujednačeno i ekonomično hlađenje, smanjujući potrošnju energije i mjesečni račun za struju.
 
Tiho, tiše, najtiše
Koliko puta vam se desilo da vas buka klima uređaja probudi ili ometa dok radite? Sa Lobod Optima, buka je stvar prošlosti. Ovi uređaji rade gotovo nečujno, uz nivo buke od samo 24 dB. Bilo da spavate, gledate film ili se opuštate uz knjigu, Lobod Optima osiguravaju mir i tišinu.
 
Elegantni dizajn koji se uklapa u svaki prostor
Osim što je izuzetno funkcionalan, Lobod Optima klima uređaj je i pravi estetski dodatak domu. Sa modernim dizajnom, čistim linijama i kompaktim dimenzijama, savršeno će se uklopiti u svaki enterijer. Ne samo da će vas rashladiti, već će i uljepšati vaš prostor.
Ako želite maksimalno uživati u dugom toplom ljetu, Lobod Optima klima je neizostavan dodatak domu. Njegova vrhunska snaga hlađenja, energetska učinkovitost, tihi rad i pametne funkcije čine ga idealnim izborom za sve koji žele živjeti udobno i ekološki osviješćeno.
Ne dozvolite da Vam ljetne vrućine pokvare raspoloženje - osigurajte sebi rashlađeni raj sa Lobod Optima i uživajte u svakom trenutku ovog ljeta!
Uz Lobod Optima klime, Vaš dom postaje mjesto koje ljeto pretvara u pravi užitak, od sada uz garantni rok 5 godina, i cijene koje su pravo ljetnje osvježenje.
 
Dostupne u kapacitetima:
 
Ovlašćeni uvoznik i distributer
Tehno Plus doo, Trebinje, Trebinjskih brigada bb                           
 +387 (59) 222 148, +387 (66) 258 888