NOVO! Posjeti Mi Zonu!

Posjeti MI Zonu u prodavnici TehnoPlus Trebinje (Obala Luke Vukalovića bb)!
 
Iako je napoznatija po njima, Xiaomi nije kompanija koja prodaje samo pametne telefone. 
MIOT Ekosistem je velika mreža pametnih uređaja koji donose budućnost na vaša vrata. 
Kompanija Xiaomi primjenjuje najnovije tehnologije proizvodnje i sarađuje s najtraženijim industrijskim dizajnerima 
kako bi vam pružila dugotrajne gedžete stilskog izgleda koji će vam olakšati život.
Glavne odlike ovih uredaja su inovativan način obavljanja svakodnevnih aktivnosti, jednostavnost korišcenja, 
odličan odnos cijene i kvaliteta i moderan minimalisticki dizajn. Samo neki od tih uređaja su fitnes narukvice, pametni satovi, 
Mi vage za tjelesnu težinu, električna četkica za zube, Mi LED stone lampe...
Trenutno se u svijetu koristi preko 115 miliona Mi ekosistem uređaja, a najpoznatiji članovi ekosistema su Redmi, Black Shark, Poco, AmazFit, Huami, Ninebot, Mijia, itd.
 
 
MIOT Ekosistem je velika mreža pametnih uređaja koji donose budućnost na vaša vrata. Kompanija primjenjuje najnovije tehnologije proizvodnje i sarađuje s najtraženijim industrijskim dizajnerima kako bi vam pružila dugotrajne gedžete stilskog izgleda koji će vam olakšati život.
Trenutno se u svijetu koristi preko 115 miliona Mi ekosistem uređaja. Pored toga što su tehnološki napredni, njihove glavne odlike su inovativan način obavljanja svakodnevnih aktivnosti, jednostavnost korišćenja, odličan odnos cijene i kvaliteta i moderni minimalistički dizajn.
Ove inovacije koje mijenjaju i oblikuju svijet dostupne su svima po veoma pristupačnim cijenama.
 
 
Sam Xiaomi nastoji da više pridonese svjetskom tehnološkom razvoju i poboljša postojeće tehnologije. Među najaktivnijim ulagačima u lokalna novoosnovana preduzeća kompanija ne samo da finansijski podupire, već im pomaže i na poziciji na tržištu. Tokom tri godine Xiaomi je pružio pomoć za više od 89 novoosnovanih preduzeća, a treba spomenuti i da Xiaomi ima vlastitu platformu za crowdfunding - polazište za kompanije u usponu koje žele da se istaknu svojim inovativnim izumima. Budući da je platforma akumulirala više od 2 miliona korisnika samo u Kini, ideje koje mladi brendovi promovišu brže se pretvaraju u stvarnost.
 
Iako je napoznatija po njima, Xiaomi nije kompanija koja samo prodaje pametne telefone. Tu je i niz drugih uređaja, od kojih su neki:
Pametna narukvica sa OLED ekranom osetljivim na dodir koju ćete moći da nosite dok se tuširate, perete ruke ili auto. Kada je u sportskom režimu rada, mjeri pređenu ili pretrčanu kilometražu, potrošene kalorije, otkucaje srca i druge podatke koji vas zanimaju. Pored toga, prikazuje dolazne pozive i poruke, kao i kvalitet sna. Mi band narukvica obezbjeđuje 20 dana rada u stand-by režimu.
Mi vaga vam daje mogućnost da upoznate sebe pomoću 10 bitnih podataka o vašem tijelu. Pored težine obezbkeđuje i sledeće podatke: mišićnu i koštanu masu, BMI, masti u tijelu, bazalni metabolizam, tečnost, viscelarne masti itd.
Električna četkica za zube ne samo da proizvodi visokofrekventne vibracije, već ima izuzetnu snagu. Četkica u potpunosti dopire do teško pristupačnog prostora između zuba, uklanjajući plak i čisteći temeljnije u odnosu na obične četkice. Dolazi sa tri različita režima rada – standardni, nežni i personalizovani. Jedno punjenje je dovoljno za 18 dana korišćenja.
Nevjerovatni Mi Robot Builder je modularna igračka koja može imati različite oblike korišćenjem 978 djelova. Sa mobilnim telefonom se povezuje preko aplikacije pomoću koje ćete moći da upravljate njime i zadajete mu različite zadatke.
Mi LED stona lampa, pametna lampa sa 4 svjetlosna profila. Lampa je specijalno dizajnirana da smanji treperenje koje uzrokuje zamor i druge štetne efekte za oči. Možete podesiti temperaturu boje i osvjetljenje u skladu sa vašim potrebama. Sve ove funkcije smještene su u jednostavnom, elegantnom i prelijepom metalnom kućištu koje je izuzetno izdržljivo i precizno dizajnirano.
 
I to su samo neki od proizvoda, jer Xiaomi ekosistem čini veliki broj kompanija koje nisu u vlasništvu kompanije ali je Xiaomi duboko uključen u dizajn njihovih proizvoda, kontrolu kvaliteta i prodaju, a svako preduzeće Xiaomijevog ekosistema je fokusirano na različita područja proizvodnje.
Najpoznatiji članovi ekosistema su : Redmi, Black Shark, Poco, AmazFit, Huami, Ninebot, Mijia, itd.
 
 
Posjeti Mi Zone u TehnoPlus prodavnici!