Iskoristi benefite!

Iskoristi benefite produžene garancije do 5 godina na istaknute brendove tehnike!
 
Planiraj kupovinu uz izuzetnu mogućnost ostvarivanja produženja garancije na označene uređaje, u periodu kada je promocija aktivna.
Budi u toku prateći informacije na našem sajtu ili se raspitaj kod TehnoPlus prodavaca. 
 
Dodatnu garanciju ostvaruješ besplatnom registracijom na sajtu za produženje, najkasnije 30 dana od kupovine uređaja, koja je jednostavna i završava se u svega par minuta
Svaki brend ima svoj link za produženje, a radi lakšeg snalaženja, svi su ulistani na dnu početne stranice našeg sajta u zavisnosti od toga da li je promocija trenutno aktivna.
 
Nakon unošenja traženih podataka, registracija se ručno obrađuje i na kraju dobijaš email sa potvrdom o produženoj garanciji u trajanju od 5 godina (ili 4 ukoliko je tako određeno za pojedinačni brend).
 
Candy vjeruje u važnost uživanja u životu i zato su njihovi uređaji osmišljeni za pametnu i praktičnu upotrebu!
Biraj najnapredniju tehnologiju, funkcionalnost i prepoznatljivi italijanski dizajn, kao i dodatnu sigurnost u vidu 2+3 produžene garancije!
produžena garancija Candy 2+3 godine
 
LOBOD je ostvarena zamisao o kvalitetnom aparatu za domaćinstvo modernog dizajna, koji lako sebi možeš priuštiti.
U Lobod asortimanu možeš pronaći široku paletu proizvoda na jednom mjestu, a odlična mogućnost je i to što u promotivnom periodu ostvaruješ mogućnost produženja garancije 2+3 godina na bijelu i ugradnu tehniku, kao i 2+2 godina na televizore!
produžena garancija Lobod 2+3 godine
 
 
Midea - brend kome vjeruješ!
Svjetski lider u proizvodnji klima uređaja! Tehničke inovacije, imidž marke kao i kvalitet uređaja je nešto što MIDEA brend stavlja na sami vrh industrije klima uređaja!
Svojim klima uređajima želi svakom domaćinstvu pružiti uređaj sa top performansama, istovremeno vodeći brigu o životnoj okolini, i udobnosti života potrošača, a takođe pruža mogućnost ostvarivanja produžene garancije 2+3 godine u periodu trajanja promocije!
produžena garancija Midea 2+3 godine
 
 
 
 
Hisense već pet decenija gradi svoj brend širom svijeta, zbog čega su televizori ove kompanije izbor broj jedan i u Kini, Australiji i sve popularniji i češći izbor i kod nas. Hisense TV uređaji osmišljeni su tako da korisnicima svakodnevica bude ljepša i prijatnija, ali i tako da ovi uređaji budu dostupni svim korisnicima. Sigurni u kvalitet Hisense uređaja – obezbjeđuju ti produženu garanciju 2+3 godine za kupljeni TV uređaj. Tvoje je samo da popuniš registracioni obrazac nakon kupovine i bezbrižno uživaš u omiljenom TV sadržaju!
produžena garancija Hisense 2+3 godine