Hisense promocija

Sigurni u kvalitet, iz Hisense brenda omogućavaju produženu garanciju za vaš uređaj.
Da biste ostvarili produženu garanciju neophodno je da popunite registracioni obrazac za kupljeni uređaj.
Registrujte se i ostvarite pet godina garancije na bilo koji Hisense TV model u naznačenom promotivnom periodu. Registraciju svog novog Hisense televizora za produženu garanciju možete izvršiti u periodu od 30 dana od datuma kupovine.
 
Realna priča. Nadrealna tehnologija.
Uz razumijevanje da kupovina televizora može biti naporan zadatak, iz brend Hisense govori vašim jezikom kako bi vam olakšali izbor.
Hisense televizori se izdvajaju po praktičnim funkcijama koje nisu samo marketinški žargon, već zaista doprinose vašem doživljaju gledanja, igranja i pretraživanja. 
Pronađite pravi TV za vas!
 
Za filmske zaljubljenike sa stilom
REDITELJSKI REŽIM
Da li ste ikada htjeli da vidite svijet kao što ga vide Kventin Tarantino, Martin Skorseze ili Piter Džekson? Da biste doživjeli filmove baš onako kako su reditelji zamislili potražite TV koji ima Rediteljski Režim i IMAX enchanced funkcije.
PODESIVI UGAO
Ukoliko provodite mnogo vremena ispred ekrana, željećete TV koji ima Ultra Viewing Angle funkciju kako biste imali odličnu sliku gdje god da se nalazite u sobi.
 
Za ljubitelje brze akcije
DOLBY VISION IQ
Različite sportske utakmice se održavaju u različitim terminima. Dolby Vision IQ osigurava da promjena svjetlosnih uslova u sobi neće uticati na vaš TV doživljaj.
4K EKRAN
Dok ne izmislimo TV teleport, nema šanse da će gledanje utakmice kod kuće donijeti isti osjećaj kao da ste stvarno na stadionu. Danas međutim, 4K rezolucija je najbliže tome što možete doživjeti jer zaista ističu boje koje čine da se udubite u akciju.
 
Za posvećene gejmere
QLED EKRAN
QLED ekran nudi najbolje igračko iskustvo. Živopisne boje i fini detalji čine istinsko sveobuhvatno iskustvo, dok tanki okvir i mala težina dozvoljavaju da ih lako premiještate kad god ste raspoloženi za partiju jedan-na-jedan.
REŽIM ZA IGRE
Kako biste uživali u najboljem igračkom iskustvu na svom TV-u, potražite TV koji ima Game Mode Pro ili Game Mode Plus režime za igranje. Ovi režimi koriste specijalne algoritme vještačke inteligencije koji optimizuju kvalitet slike i smanjuju lag (vreme odziva) tokom igranja.
TEČNA AKCIJA
Slika treba da bude glatka, pa zato potražite 4K 120Hz TV koji ima VRR za tečnije i detaljnije slike. Najbolji televizori za gejming imaju nisko vrijeme odziva za igranje bez laga tako da je ALLM funkcija veliki plus. Za još tečnije iskustvo igranja, provjerite da li TV ima Free Sync funkcije.
 
Za prave zaljubljenike u TV
TAJMER ZA ISKLJUČIVANJE
Dešava vam se da se uspavate ispred TV-a? Nabavite TV sa tajmerom koji isključuje uređaj dok vi spavate.
PAMETNIJE
Ako koristite jedan ili više streaming servisa, morate da imate pametan Smart TV. On vam omogućava da gledate sadržaj sa svojih omiljenih platformi i da skidate dodatne aplikacije kako biste obogatili svoj TV.
SISTEM LAK ZA KORIŠĆENJE
Različiti pametni televizori dolaze sa različitim operativnim sistemima, pa se pobrinite da izaberete onaj koji je lak za korišćenje i jednostavan za navigaciju. Hisense VIDAA operativni sistem nudi bogatu paleti globalnog i lokalnog sadržaja, glasovnu kontrolu i precizne komande.