Električni bokal Electrolux EEWA3300

Šifra: 483
Ocjena 0 od 5 0 ocjena
Naziv artikla: Kuvalo Electrolux EEWA3300
Snaga: 2200W
Kapacitet 1.7 l
Rotacija posude 360º
Automatsko isključivanje
Zaštita od rada na suvo
Zaštita od pregrijavanja
Odvojiv filter za kamenac
Indikator nivoa vode
Reklamacioni rok 2 godine

mpc:8500 KM
popust: 15%
7225 KM

*Cijena sa uračunatim popustom i PDV-om,
za jednokratna plaćanja.
Unicredit12 x 666 KM
Penzioneri/Sindikati12 x 666

Opis proizvoda

Snaga: 2200W
Kapacitet 1.7 l
Indikator nivoa vode
Dimenzije VxŠxD: 240x255x165 mm
Reklamacioni rok 2 godine
 
Automatsko isključivanje i zaštita protiv rada na suvo: Automatsko isključivanje na kraju ciklusa ili kada nema više vode u posudi.
360° okretna baza: Sa svojom 360° okretnom bazom izuzetno je jednostavno da vratimo posuda nazad iz bilo kog ugla bilo da ste ljevak ili dešnjak.
Dva, jasno vidljiva, velika indikatora nivoa vode dozvoljavaju vam lako provjerite količinu vode koja se nalazi u čajniku.
On/Off prekidač sa integrisanom lampicom: Lampica vam omogućava da lako vidite da li je čajnik upaljen, iz sigurnosnih razloga.
Otvaranje poklopca jednim potezom: Prekidač za otvaranje poklopca jednim potezom nalazi se na vrhu čajnika i dozvoljava vam jednostavno korišćenje i sa jednom rukom.
 
Ekstra veliki kapacitet
Zakuvajte svu vodu koja vam je potrebna odjednom. Ekstra veliko kuvalo od 1.7 litara, pomaže vam da pripremite svu vodu koja vam je potrebna za tjesteninu ili instant nudle. Brzo i lako.
 
Bezbjednost automatskog isključivanja
Napredna funkcija automatskog isključivanja obezbjeđuje sigurnost vašeg doma tako što sprečava pregrijavanje. Patentirano rešenje zaustavlja ključanje kada temperatura dostigne 100 stepeni ili u slučaju kada je posuda prazna

Ovaj proizvod trenutno nema ocjenu

    Nema komentara